Wednesday, 9 November 2011

Tuesday, 8 November 2011

Scoin- Rindu-rinduan Jadi Kenangan

Faham-faham je la lagu 90's ni... Rindu-rinduan jadi kenangan..
Kadang-kadang lirik boleh buat terlentuk derr...



Monday, 7 November 2011

Sunday, 6 November 2011

Screen- Bila Cinta diDusta

Bila cinta didusta..
Jangan hina 90's weyh.. stail nih.. huhu!




Saturday, 5 November 2011

Lestari- Mahligai Dari Air Mata

sedih membuta-tuli post-post aku ni..
korang yang melihat tu tengok-tengok la ek..



Friday, 4 November 2011

Apit ft Appy- Tak Ku Sangka Tak Ku Duga

Lagu ni syahdu beb! aku tak tau la apsal lagu ni popular sangat..
 tapi memang best pon..huhu! Layan je la lagu ni yuk!



Thursday, 3 November 2011

Loise Armstrong- Wonderful World

Lagu ni bakal menceriakan hari anda yang sedih2 tu.. huhu!
What a wonderfullll worrrllld!



Wednesday, 2 November 2011