Sunday, 3 October 2010

Gagarella Model Management (Season 1)

sebuah projek penulisan novel terbaru dari Ammar Zahrol kata beliau "ok, aku dlm perancangan utk membuat novel yang berkisahkan sebuah model management company yg dianggotai pelbagai jenis org daripada latar belakang yg berbeza. i got th...e inspiration from Elite Model Management and also Gossip Girl".
Berikut adalah latar belakang Modelling Agency ni..


Friday, 1 October 2010

Cara Budak Malas Buat Assignment

Cara Budak Malas Buat Assignment

Aku tak tau la kenapa sejak seminggu ni aku susah nak tido. Nak pejam mata pon susah. Tapi aku ni dah selalu dok termenung jer.. Aduyai! Kalo macam ni hari-hari macam rakun la mata aku ni. Nak kata ada masalah besar pon, aku rasa macam takde masalah.

Cuma mainan perasaan je kot? Aduyai! Tapi perasaan macam mana plak? Tu yang buat aku musykil kat diri sendiri tu.. haha!

Aku tau apa masalahnya, masalahnya... entah la, tak reti aku nak cakap. Panjang plak aku cerita kang semua boring plak nak baca.

Semester ni aku agak bercelaru sikit, banyak kerja sekolah yang aku buat last minute. Sesuatu yang aku jarang amalkan. Korang jangan buat macam aku. Sebab kerja last minute ni terok. Bila ada idea yang mencurah-curah korang kena cepat-cepat tulis kat kertas.

Related Posts with Thumbnails