Wednesday, 12 May 2010

Otak Untuk Berfikir

"Selamat datang ke blog Paan Azman"



Pertama sekali aku ingin bagitau bahawasanya blog ni memang ada kena mengena dengan yang masih hidup dan kadang-kala ada yang telah mati pon terlibat gak. Blog ni tujuannya adalah amat serius. Sebab disini aku akan post macam-macam jenis penulisan yang telah difikirkan oleh otak aku. Sebab tu namanya OTAK
UNTUK BERFIKIR.

Lepas selesai kerja-kerja pembikinan, aku akan mulakan dengan cerita-cerita kisah hidup aku, rencana, peringatan, maklumat, dan macam-macam lagi. Aku jugak bagi ruang untuk korang komen kat blog aku ni. Tapi komen anda akan dibuang kalau ada unsur-unsur yang boleh mendatangkan mudarat kepada orang lain.

Ingin jugak aku ingatkan, kalau nak copy apa-apa dalam blog ni tolong letakkan sekali link untuk blog ni. Ini adalah untuk kebaikan bersama.

Sekian, terima kasih.  Selamat membaca dan selamat berkomen.

OTAK UNTUK BERFIKIR

3 comments:

paanazman said...

Hanya mencuba nak komen..

Moque ^_^ said...

salam..selamat berblogger paan. Teruskan dengan otak untuk berfikir. ^_^

paanazman said...

Hahaha! terima kasih.. saya baru lagi ni.. tak pandai sangat la.. hahaha! terima kasihh sebab singgah,..

Related Posts with Thumbnails